Bruk av BUTTOLO på bukkejakt

Du kan bestille filmen «Bruk av BUTTOLO på bukkejakt».

Mang en Buttolo ligger bortgjemt i skap og hyller på grunn av at mange jegere ikke er sikre på dens praktiske bruk.

Dette er en instruksjonsfilm som hjelper deg å forstå hvor og hvordan du trykker på gummiblåsa for å få fram rågeitas lyder som lurer bukken inn på post.

Riktig kontakt, hets- og angstlyd demonstreres detaljert. Antall repetisjoner av lydene og tidsintervallene mellom disse gjennomgås nøye.

Rune Lien«Kl. 07.30: Lokket med buttoloen en serie med kontaktlyd…. og før det gikk 2 minutter kom bukken rett av skogen for å se seg rundt etter geita som lokket.»
Rune Lien
Rune Lien«Filmen «Bruk av Buttolo på bukkejakt» burde være på plass i hylla til en hver bukkejeger. Selv har jeg etterlyst en slik film i lang tid.
Bruk ledige stunder hele året, hør på de mange gode rådene i filmen, og tørrtren med Buttoloen. Den 10. august skal lokkingen sitte i fingrene, men husk at Buttoloen må brukes med fornuft. Neste år er det kanskje du som får oppleve gleden ved å nedlegge selveste drømmebukken!»

Rune Lien

Ønsker du å bestille DVD? Klikk på «bestill her» knappen og fyll ut ønsket antall og din postadresse i mailvinduet. Du kan evt ta kontakt pr telefon på nr. 92 65 20 56.

Pris: kr 249,- + frakt

Bestill på e-post til gordon@videoclip.no.