Åtejakt på rødrev 2

Åtejakta på rødreven gir jegeren mange spennende netter fulle av jaktopplevelser. I filmen møter vi flere riflejegere, og følger dem gjennom opplevelsesrike vinternetter ved gluggen. De forteller om sitt forhold til reven og til denne jaktformen.

Morten Kraabøl, biolog, skribent og ivrig revejeger, tar opp mange høyst interessante og aktuelle temaer omkring revens biologi, reven som predator, holdninger til revejakt, samt bruken av rifle til åtejakt.

Ihuga gluggjegere kan ha noe varierende svar på hvorfor de bedriver åtejakt på rødrev. «Viltstell» og «økt småviltbestand» er ord som går igjen. Men er åtejakt på rev synonymt med mere småvilt? 19 rødrever felles i løpet av filmens 108 minutter.

«Da er filmen «Åtejakt på rødrev 2″ sett… er bare så imponert av filmens kvalitet og lengde. 108 minutters info om revens biologi, vaner, adferdsmønster og 19 skuddscener på forskjellige rever, gjorde meg bare imponert. Dette er ikke en film som er laget i hu og hast, slik som mange andre norske/svenske jaktfilmer bærer preg av å være. Dette er en film som får deg til å virkelig føle at du sitter i glugga. Verdt hver ei krone! Klar terningkast 6! Takk til deg Gordon Fjeld, som har laget en super jaktfilm om en interesse få av oss nordmenn har.»

Anders Olav Nilsen

Ønsker du å bestille DVD? Klikk på «bestill her» knappen og fyll ut ønsket antall og din postadresse i mailvinduet. Du kan evt ta kontakt pr telefon på nr. 92 65 20 56.

Pris: kr 300,- + frakt

Bestill på e-post til gordon@videoclip.no.